Vi lægger stor vægt på et godt socialt samvær og miljø.

Vi har ofte kulturelle aktiviteter i kulturhuset og temafredage, som vi anvender til foredragsholdere og ekskursioner.

Hvor man hurtigt lærer hinanden at kende på tværs af værkstederne.

Skoleydelse

Du får skoleydelse, mens du er på skolen.

Hvis du er under 18 år er ydelsen 358 kr. om ugen.

Hvis du er over 18 år og hjemmeboende er ydelsen 621 kr. om ugen

Hvis du er over 18 år og udeboende er ydelsen 1440 kr. om ugen.

Du er bagudlønnet og lønnen bliver udbetalt sidste bankdag i måneden..

Kost

Vi har madordning på skolen. Det koster 20 kr. pr. dag og bliver automatisk trukket fra din løn.

Ungdomskort

Som elev på skolen er du berettiget til et Ungdomskort, der giver dig adgang til bus og tog i hele Hovedstadsområdet. Ungdomskortet søger du med NEM ID på www.ungdomskort.dk. Bemærk, at du skal søge om godkendelse før du søger selve kortet.

Undervisningen er gratis.

Arbejdstid

Arbejdstiden er 32 timer om ugen.

Mandag………………….kl. 8.00 14.00 (første mandag i måneden til kl. 13.00)

Tirsdag – torsdag……kl. 8.00 15.00

Fredag…………………..kl. 8.00 13.00

Praktik

Praktik i private eller offentlige virksomheder er en mulighed som en del af din uddannelsesplan. Sammenlagt har du mulighed for 4 ugers praktik.

Ferie

Skolen holder lukket i uge 28 og 29. Som elev på skolen har du optjent timer, så du kan holde ferie med løn i de to uger.

Ønsker du derudover at afholde ferie i uge 27 eller 31, er det uden løn. Overarbejdstimer kan afspadseres med løn i disse uger.

Husk altid at aftale ferie og afspadsering med din lærer.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os direkte på vores hovednummer  Tlf. 47 51 23 30

Produktionsskolen Frederikssund Foruddannelsescenter

Skuldelevvej 24 | 4050 Skibby | Tlf. 47 51 23 30 | CVR 19650480